PlentieEnergiekeCommunicatietrainingen

Heb je wel eens last van je innerlijke criticus die je op je kop geeft, hoe stom/dom je nou toch weer was? Je vertelt: “Alweer teveel gegeten vandaag en ik ben al zo dik!" of "Ik had het veel beter kunnen doen" of "Ik doe er niet toe" en "Dat kan ik niet veranderen”.

Meestal hebben we oordelende gedachten over onszelf en anderen, die voortkomen uit onze opvoeding en levenservaringen. Omdat er negatieve energie op zit wordt je eigen wereld zo niet mooier. Je zet jezelf vast in datgeen wat niet kan of mag. Het staat het zien van mogelijkheden in de weg. Zonde!

In deze workshop leer je met een open mind jezelf te bezien. We werken met een aantal technieken om negatieve gedachten en oordelen in jezelf te vinden en daar waar nodig te herzien. We maken gebruik van energetische en diversiteit technieken om je oordelen en eigen interpretaties te herkennen en ze neutraal te maken. Zo leer je jezelf neutraler te observeren.
Daardoor kan je je negatieve overtuigingen loslaten en als het ware een nieuwe loutfit kiezen die nu beter bij je past. Dit maakt je van binnen rijker!

Groep: maximaal 14 en minimaal 6 deelnemers


Wil je meedoen?

Indien je in de Noorden woont mail dan interesse naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dan plannen we datum en lokatie in overleg. 

De eerstvolgende data in Renkum vind je hierAanmelden bij Saskia Kreutzer: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla templates by a4joomla