Print

Je hebt je vast wel eens gerealiseerd dat je het grootste deel van je leven met werken doorbrengt. En meestal ook nog eens met vrijwel dezelfde collega's of klanten.
Iedereen heeft een persoonlijke voorkeurswerkstijl. Gelukkig maar, want ieder mens is uniek en heeft andere kennis en vaardigheden. Daarom heeft teamwork zoveel meerwaarde; je vult elkaar aan en door een goede taakverdeling bereik je samen meer. Maar toch gaat het samenwerken vaak stroever als gewenst. Terwijl iedereen oprecht zijn of haar best doet, is het niet altijd even makkelijk om met die bepaalde collega afspraken te maken of op tijd de deadlines te halen.

In deze teamtraining krijg je een kennis aangereikt maar je gaat er ook praktisch mee aan de slag. Niet alleen in de training maar ook op de werkvloer. Je beseft (beter) hoe je eigen persoonlijke werkstijl en die van je collega's in elkaar zitten. Daardoor krijg je meer begrip voor elkaars manier van communiceren. Bovendien kun je besluiten taken onderling anders te verdelen zodat het meer bij je vaardigheden en karakter passen. Je leert respectvol en effectief communiceren zodat je op een soepele manier je afspraken kunt maken en nakomen. Er is ruimte tijdens de training voor reflectie en de waardevolle input van je collega's dus je doet gelijk aan teambuilding. We creeren een open en relaxte sfeer tijdens de training want dat is wat we uiteindelijk willen; zo stressloos mogelijk, efficient en opgewekt bezig zijn met taken die bij je passen.

Wat leer je zelf in teamverband:

Methoden die we kunnen inzetten:

Wat krijg je (je team)?

Wat en hoe

Kies voor plezierig en efficienter werken en neem contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 0638239963 of 0610778868