PlentieEnergiekeCommunicatietrainingen

                

Saskia KreutzerPieke Stevens

 

Saskia Kreutzer (06 10778868, regio Wageningen)

Ik ben een nieuwsgierig mens en een verzamelaar van andere perspectieven. Als trainer/coach in mijn eigen Praktijk Binnenrijk en bij internationale studentgroepen, zie ik een kleurrijke diversiteit aan mensen. Ik help anderen graag hun plek in het geheel in te nemen, in hun team, gezin of bedrijf. Een plek met een stem en een gezicht, waar je herkend en gekend wordt.
Ook intrigeert mij wat er gebeurt op de grens van een systeem: wie bepaalt die grens? wie mag erin mag en wie moet eruit? Ik geloof in inclusieve besluitvorming, waarin iedereen mag bijdragen. Dat creƫert een bijzonder en gezonder geheel.
Voor mijzelf is een toverwoord 'genoeg': genoeg doen, goed genoeg zijn, plentie, genoeg zijn, zijn. Vertrouwen in het genoeg zijn is de weg die ik beloop, soms alleen en vaak ook samen met anderen.

Pieke Stevens (06 38239963, regio Groningen)

Ik heb een fascinatie voor gedrag. Waarom doe ik wat ik doe? Doen andere mensen het ook zo?
Hoe kunnen we onszelf veranderen? En daardoor blijer zijn en soepeler omgaan met anderen (werk, relaties, familie). Ik geloof oprecht in een holistische aanpak. Alles hangt met alles samen; Body-Mind-Soul. Mijn startpunt voor verdieping begon bij Mind. Ik verdiepte me in communicatie, de werking van ons brein, de impact van gedachten (ratio). En vervolgens in het effect van emoties op ons lichaam, hoe kom je in balans (of liever nog) blijf je dat.... In contact zijn met jezelf helpt. En effectief en respectvol communiceren ook. En dat is te leren!

Plentie samen

Saskia Kreutzer en Pieke Stevens kennen elkaar al ruim 25 jaar. Als trainer/coach werkten we in Wageningen bij het Instituut voor Toegepaste Voorlichtingskunde, nadat we daar afstudeerden als socioloog (Saskia) en bioloog (Pieke). Plentie ervaringen volgden. We zijn samen naar Bali geweest, we hebben samengewerkt in Nederland. Samen kunnen we terugvallen op onze ruime ervaring in communicatietrainingen, coaching en advieswerk bij non-profitorganisaties, in het bedrijfsleven, bij de overheid en in het onderwijs. Wat we ontdekten delen we graag met je: Je wordt veel krachtiger en blijer als je soepel communiceert! 

Check de agenda om te ervaren wat wij doen en geef je op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla templates by a4joomla