PlentieEnergiekeCommunicatietrainingen

Energieke communicatie trainingen; die kun je bij ons volgen. Je leert je intuïtie (beter) kennen en gebruiken. Je krijgt grip op je eigen behoeften en energie niveau. Je komt meer in contact met jezelf waardoor je sterker staat in de ups en downs van je leven. Communicatie met anderen is daarbij essentieel en onvermijdelijk. In onze trainingen oefen je hoe je positief en moeiteloos communiceert.

Wij verbinden ons met de naam Plentie. Want overal is energie in overvloed (plenty) aanwezig. Altijd kun je energie krijgen vanuit de natuur, de mensen om je heen, via sporten of meditatie. Essentieel hierbij is je dat je je op positieve wijze weet te verbinden.

Communicatie is ook plentie aanwezig in onze huidige maatschappij. Er wordt wat heen en weer ge-appt, gemaild, gedacht en gezegd! Wil je de volle kracht van communicatie ervaren, dan is wederom verbinding de clue. In dialoog met jezelf en de ander je behoeften, wensen en dromen vertellen en aandachtig luisteren naar de verhalen van anderen. Plentie toepassingsmogelijkheden: op je werk, in je privé leven, in je vriendschappen of op school.

Ervaringskennis beklijft het beste. De trainingen bieden een scala aan methoden en technieken. Je krijgt uitleg, oefent zelf, samen met anderen en thuis. Er is een grote vrijheid om voort te bouwen op wat je hebt en je verandert wat je wilt in je eigen tempo.

Blijer worden, minder moe van jezelf en anderen, grenzen stellen, keuzes maken in wat je wilt doen en laten, rust creëren, zorgen voor jezelf, beter communiceren, je eigen levensdoel leven, ophouden met stressen, meer in het hier en nu zijn. Daar gaat het om in deze trainingen. Je gaat heel concreet ervaren wat wel en niet voor je werkt. De oefeningen zijn gevarieerd, verrassend, lichtvoetig, helder en gedegen. Wij zijn er enthousiast over en nodigen je uit het zelf mee te maken (check de agenda en geef je op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Pieke StevensSaskia Kreutzer

Joomla templates by a4joomla